Credits: AMCCredits: AMC

Recap #25 Mad Men finale en Zusjes

door • 30/06/2013 • FeaturesReacties (0)272

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Het zesde seizoen van Mad Men zit er al weer op. Wat was het weer een knappe finale. Zo geweldig dat het niet meer uitmaakt dat de rest van het seizoen behoorlijk raar was. Don deed weer wat hij het beste kan: wegrennen en drinken, maar deze keer kwam hij er niet mee weg. Het ziet er slecht uit voor hem en nu hij is ontslagen, zal het slotseizoen er heel anders uitzien. Hij moet veranderen en dat beseft hij zelf ook:  “I’ve gotten out of control.”

NBC vond het tijd voor een nieuwe misdaadserie en komt met een soort NCIS: Europe. Crossing Lines is tot op zekere hoogte vernieuwend, maar doet het vooral goed door het goede spel van hoofdrolspeler William Fichtner.

CBS’ Under the Dome deed het minder goed bij ons. Gebaseerd op een boek van Stephen King, dan zit het meestal wel goed. Dit keer dus niet. Het acteerwerk was zo matig, dat wij meteen afhaakten. De amateuristische en belachelijk ongeloofwaardige manier waarop er niet één, maar tweemaal iemand met een onheilspellend visioen in een trance beland, was werkelijk niet om aan te zien.

Happy Endings ging van gecanceld naar wel heel erg gecanceld. ABC stopte een aantal weken terug al met de komedieserie, maar andere netwerken leken bereid om de serie te redden. Dat kwam er uiteindelijk toch niet van en dus besloot Sony Pictures TV deze week om de zoektocht te staken.

Het tweede seizoen van Veep eindigde met sterk spel van Julia Louis-Dreyfus. En hoewel het bij lange na niet onze favoriete komedieserie is, kan het derde seizoen toch wel leuk worden. Selina Meyer denkt namelijk dat ze klaar is om president te worden.

Zusjes heb je niet voor het kiezen, je moet het er mee doen. Zo ook in de nieuwe Nederlandse dramaserie Zusjes. Vanaf oktober pas te zien, maar wij spraken deze week al met de cast.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.