Credits: HBOCredits: HBO

Recap #24 ‘Tony’ overleden en Netflix Nederland

door • 23/06/2013 • FeaturesReacties (0)347

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Het overheerste deze week alle Amerikaanse media: Tony Soprano is er niet meer. Acteur James Gandolfini overleed op 51-jarige leeftijd in Rome, Italië. We zullen ‘m missen en betwijfelen of er ooit nog een televisieacteur zal zijn die zo’n sterk personage neer kan zetten. Een ode aan hem.

Gelukkig was er ook goed nieuws voor de televisiewereld. Online videodienst Netflix komt eind dit jaar naar Nederland. Straks kunnen wij dus ook waar en wanneer we willen tv-series streamen. Met een beetje gelukkig voor maar 7,99. En nu maar hopen dat ze in ieder geval House of Cards mee verhuizen.

Het eerste seizoen van Hannibal laat ons hongerig naar meer achter. In de nagelbijtende seizoensfinale was Mads Mikkelsen belachelijk goed en dus weten wij weer waar we naar uit moeten kijken.

Nog voor dat Max Greenfield Schmidt in New Girl was, stond hij bekend als Deputy Leo in Veronica Mars. De cast voor de film in navolging van de tv-serie breidt zich met de week uit en nu heeft ook Greenfield toegezegd. Wat wordt dat een prachtige reünie.

Selma Blair kan juist weer op zoek naar een nieuwe rol. Charlie Sheen heeft overduidelijk zijn gevoelens nog niet helemaal onder controle, want hij zorgde er voor dat de actrice ontslagen werd. De zoektocht naar haar vervanger is trouwens al begonnen. Anger Management plaatste een casting call voor een knappe, sexy actrice tussen de dertig en veertig, bij voorkeur Latina of blank.

NBC maakte deze week net als CBS de premières voor het nieuwe seizoen bekend. Ons favoriete familiedrama Parenthood keert op 26 september terug en Ray Romano is dan ook weer te zien. Wat betekent dat voor Sarah?

Drama, drama, drama. Het belooft Mad Mens heftigste seizoensfinale tot nu toe te worden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.