Credits: HBOCredits: HBO

Recap #23 Veronica Mars-film casting update

door • 16/06/2013 • FeaturesReacties (0)327

Credits: Randy Tepper / Showtime

Credits: Randy Tepper / Showtime

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Vorige week werd bekend dat Percy Daggs III en Chris Lowell meedoen in de Veronica Mars-film, maar er sloten meer oude bekenden aan. Ryan Hansen en Krysten Ritter zijn terug als Dick Casablancas en Gia. “Ondanks de naam van haar meest recente televisieserie had Krysten niet lieflijker kunnen zijn”, zei maker Rob Thomas, die natuurlijk op Don’t Trust the B— in Apartment 23 doelde. En ook Mac is back! Kristen Bell (zie foto) hoeft haar vrouwelijke bestie dus niet te missen op het grote scherm.

Scott Foley kreeg goed nieuws. Hij krijgt een vaste rol in het derde seizoen van Scandal en zal dus weer te zien zijn als Jake Ballard. Wij vragen ons wel af wat dat betekent voor The Goodwin Games, waarin hij momenteel ook een hoofdrol vertolkt. Zal ABC dan toch weinig verwachten van de nieuwe Fox-komedie?

Ook de tweede aflevering van de nieuwe USA-serie Graceland beviel ons wel. De Guadalajara Dog is meteen het woord van de week en wederom ontbreekt het niet aan een heerlijke cliffhanger. Al hopen we niet dat ze dit elke week gaan doen, want dan duurt het wachten op een nieuwe aflevering wel erg lang.

Woody Harrelson en Matthew McConaughey samen in een HBO-serie? Dat zien wij wel zitten! Het wachten is helaas tot 2014, maar er is wel al een behoorlijk griezelige teaser. Waarschijnlijk heb je ‘m over het hoofd gezien vanwege de net uit gekomen trailer van The Newsroom of de teaser van Boardwalk Empire.

De derde seizoensfinale van Game of Thrones was een rustige. Gelukkig maar, want iedereen was nog aan het bijkomen van The Red Wedding. Vooral het weerzien van Cersei en Jaime maakte deze aflevering grote indruk op ons. Helaas moeten we nu weer een jaar wachten op seizoen vier.

Sylvia vond het wel weer tijd voor een rendez-vous met Don in Mad Men. De timing had alleen niet slechter kunnen zijn. Laat Sally Draper nou net binnenkomen op dat moment, arm kind.

Neil Patrick Harris presenteerde de Tony’s. Ja, wij weten heus wel dat het musicalawards zijn, maar NPH is één van onze favoriete komedieacteurs en dit jaar de host van de Emmy’s. Dit willen wij jullie dus niet onthouden. Hij zingt, danst met Mike Tyson en haalt uit naar Les Mis.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.