Credits: Ron Jaffe / AMCCredits: Ron Jaffe / AMC

Recap #22 Emmy waardige actrices

door • 09/06/2013 • FeaturesReacties (0)416

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

De Veronica Mars-film krijgt steeds meer vorm. De detective hoeft haar beste vriend niet te missen, want Percy Daggs III tekende deze week officieel voor de film. Ook ex-vriendje Piz, gespeeld door Chris Lowell, zal weer te zien zijn. Al hopen wij natuurlijk dat ze met Logan eindigt.

In gedachten zijn wij alweer bij de Emmy’s en dus houden we ons de aankomende weken bezig met de nominaties. De officiële komen er volgende maand aan, de onze zijn er nu al. Deze week bespraken we de vrouwen in de categorie Beste Actrice in een Dramaserie. Daarna keken we trouwens ook even naar de altijd geweldige Emmy Roundtable van THR.

Omdat Christopher Abbott Girls onverwachts verliet, was er plek voor een nieuwe man. Michael Zegen voegde zich daarom bij de cast, misschien wel als de nieuwe liefde van Allison Williams’ Marnie. Zegen is trouwens ook vanaf september weer te zien in Boardwalk Empire, dat deze week een premièredatum kreeg.

De promo van Mistresses deed vermoeden dat de nieuwe ABC-serie niet slechts een simpel ietwat trashy drama was. Niets bleek minder waar. De mislukte jongere versie van Desperate Housewives gaat alleen maar over ongelukkige mensen die overspel plegen. Oh en de titel is ook niet al te accuraat.

Ook de pilot van The Fosters deed ons bar weinig. Een goed familiedrama op z’n tijd kunnen wij echt wel waarderen, denk aan Parenthood, maar The Fosters is te statisch, clichématig en eigenlijk ook gewoon echt matig. Dat Jennifer Lopez als uitvoerend producent zorgde voor een multiculturele familie, vinden we dan wel weer leuk.

Dinsdag keert Pretty Little Liars terug voor het vierde seizoen. Wij kunnen niet wachten, want volgens maker I. Marlene King krijgen we tijdens de seizoenspremière eindelijk antwoorden. Leeft Ali? Wat zit er in de kofferbak? Wie is de Queen of Hearts? Nog even en we weten het allemaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.