Credits: Steffie van Rhee / SERIEVISIECredits: Steffie van Rhee / SERIEVISIE

Recap #21 Amsterdam Series Weekend

door • 26/05/2013 • ASW, FeaturesReacties (0)540

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Wij keken er al weken naar uit en dit weekend was het eindelijk zo ver: de allereerste editie van Amsterdam Series Weekend. De vrijdag was feestelijk met een VIP diner, de eerste twee afleveringen van het derde seizoen van Borgen en een afterparty.

Tijdens de Q&A’s konden bezoekers in gesprek gaan met de makers en acteurs uit hun favoriete tv-series. Na afloop van de vertoning van Charlie spraken wij met Katja Schuurman.

De seizoensfinale van Nashville was dramatischer dan alle afleveringen daarvoor bij elkaar. Met een auto-ongeluk, een zwangerschap, een onverwacht aanzoek en een herdenkingsdienst vragen wij ons af of ze nog iets voor volgend seizoen bewaren. The Office beleefde zijn seriesfinale met een feelgood-einde.

Netflix blijft lekker bezig. Vanaf vandaag is het hele vierde seizoen van Arrested Development beschikbaar en in september gebeurt hetzelfde met het tweede seizoen van Ricky Gervais’ Derek.

CBS gaat weer terug naar highschool. Heel last minute bestelde het netwerk nieuwe komedieserie Bad Teacher. Stiekem hoopte wij toch nog op Cameron Diaz, maar Fringe’s Ari Gaynor vertolkt de rol die Diaz op het grote scherm had.

Amsterdam Series Weekend had een hele mooie première. Bezoekers konden het hele derde seizoen van Feuten al zien terwijl BNN de nieuwe reeks pas vanaf augustus uitzendt. Wij spraken er over met Victoria Koblenko en Tim Murck.


Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.