Credits: Kirsten Jordan / SERIEVISIECredits: Kirsten Jordan / SERIEVISIE

Recap #20 seizoensfinales en de Game of Thrones-tentoonstelling

door • 19/05/2013 • FeaturesReacties (0)325

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Wendingen, onthullingen en doden; in seizoensfinales kan het allemaal. Revenge eindigde haar tweede seizoen gelukkig in stijl. Eén van de personages overleefde de seizoenfinale niet en Emily was eindelijk eerlijk tegen Jack.

How I Met Your Mother rondde seizoen acht af met televisie’s meest besproken moment: de moeder van Teds kinderen kwam in beeld. Helaas was het letterlijk niet meer dan dat. Ze kwam in beeld, we weten hoe ze eruit ziet, maar verder is ze nog altijd even mysterieus.

Na vijf seizoenen beleefde 90210 deze week de seriesfinale. Geheel in de lijn van dit seizoen was er nog een grote ramp en kregen een hoop stelletjes toch nog hun al dan niet langverwachte happy end. In New Girl besloten Jess en Nick ook eindelijk voor elkaar te kiezen, terwijl Schmidt juist voor het blok werd gezet door twee vrouwen.

Ook Supernatural, The Vampire Diaries en Grey’s Anatomy kwamen met geweldige cliffhangers en dus vragen wij ons af wat er aankomende week allemaal op televisie gaat gebeuren in de series die dan hun finales hebben.

Kiefer Sutherland verdween onlangs van televisie door het cancelen van Touch, maar de acteur komt volgend jaar terug bij Fox. Het netwerk bevestigde deze week namelijk geruchten. Er komt echt een nieuw seizoen van 24. Dexter keert al eerder terug en door de eerste trailer van het laatste seizoen kan ons dat niet snel genoeg zijn.

Toch was het vooral weer de week van Game of Thrones. In Amsterdam werd de rondreizende expositie geopend door niemand minder dan Liam Cunningham, Maisie Williams en Carice van Houten. De tentoonstelling is nog op vier dagen open, maar wij liepen gister al binnen.

Wie zelf geen tijd heeft om naar de Posthoornkerk te gaan, kan hier alsnog zien hoe de Game of Thrones-tentoonstelling eruit ziet.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.