Credits: Kelsey Mcneal / ABC FamilyCredits: Kelsey Mcneal / ABC Family

Recap #2 Arrested Development terug op tv

door • 13/01/2013 • FeaturesReacties (0)439

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Sinds deze week kijken we uit naar mei. Waarom? Arrested Development komt écht terug in die maand. De nieuwe veertien afleveringen worden allemaal verteld vanuit het perspectief van een ander personage. Wij hopen op een eerste aflevering door de ogen van Gob ‘I’ve made a hugh mistake’ Bluth.

Op woensdag opende People’s Choice het awardseizoen en beloonde de kijker hun favoriete series, acteurs en actrices. Dat verraste ons nogal. Even serieus, kan iemand ons vertellen waarom het gecancelde Leverage favoriete kabel dramaserie won? Laten we het helemaal maar niet hebben over hoe True Blood van onder andere Dexter, Game of Thrones en Homeland won.

Two And A Half Men bereikte een nieuw dieptepunt door een musicalsong als uitsmijter te gebruiken. Matig, misplaatst en bovenal niet grappig. Toch denken de makers aan een elfde seizoen. Ook Angus T. Jones (Jake) zou daarin weer terug moeten komen, nu hij zijn excuses heeft aangeboden voor zijn kritiek op de serie.

Deception ging in première en was voor ons nogal een deceptie. Een fake Revenge vinden wij overbodig want ABC’s dramaserie kwam na de winterbreak zelf terug met een fake-up.

Er keerden meer series terug op televisie. Switched at Birth (zie foto) en The Lying Game begonnen aan hun tweede seizoen. Allebei de series kwamen met te veel onwettige kinderen om bij te houden. Justified kwam alweer terug voor het vierde seizoen en herinnerde ons er meteen weer aan hoe goed de serie is. Geloof ons en ga zelf kijken, je wil niet dat we dit al voor je verklappen.

Over toekomstig terugkerende series werden we ook wijzer. Showtime maakte bekend dat Homeland’s derde seizoen vanaf 29 september te zien is. Dexter komt al op 30 juni terug voor seizoen acht. Ja, dat is eerder dan verwacht.

Aan alle goede dingen komt een einde. Volgende week valt na vijf seizoenen het doek voor Fringe. Hier alvast een preview van de grote finale.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.