Credits: Sonja Flemming / CBSCredits: Sonja Flemming / CBS

Recap #18 The Barney en the bro mitzvah

door • 05/05/2013 • FeaturesReacties (0)409

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Robin bewees deze week in How I Met Your Mother (zie foto) voor eens en voor altijd dat ze de perfecte vriendin voor Barney is. Voor zijn vrijgezellenfeest, in Barney’s woorden bro mitzvah, haalde ze een truc uit haar eigen playbook en noemde het The Barney. De echte Karate Kid kon natuurlijk niet ontbreken.

HBO vond het weer tijd om een serie te vernieuwen. Veep was de gelukkige. De komedieserie met Julia Louis-Dreyfus als vice-president is pas net begonnen aan het tweede seizoen en kreeg het vertrouwen voor een derde seizoen.

Sundance Channel deed ook mee en verlengde Rectify na slechts drie afleveringen. Het is de eerste originele Sundance Channel-serie waarvan het netwerk ook nog eens alle rechten heeft en dus besloot het om de toekomst van Rectify maar meteen veilig te stellen. Wij vinden het misschien wel het beste nieuws van deze verder rustige week.

Het eerste seizoen van The Following kwam aan zijn einde. En hoe! Deze aflevering mag met recht een finale worden genoemd. Na de langverwachte echte confrontatie tussen Ryan Hardy en Joe Carroll blijven we achter met een hoop vragen. Kwam de bad guy nou wel echt om het leven bij die mega-explosie? En hoe zou het zijn met de held en zijn meisje? Het lange wachten op het tweede seizoen is begonnen.

Over Ravenswood is nog altijd heel weinig bekend, maar we weten nu wel dat Tyler Blackburn in de spin-off van Pretty Little Liars te zien zal zijn. Hij blijft natuurlijk gewoon Caleb. Wat hij te zoeken heeft in Ravenswood? Wij weten het ook niet. Hij zal er in ieder geval voor het eerst te zien zijn tijdens de jaarlijkse Halloween-special.

In Nashville was Juliette weer eens een echte bitch. Ze walste over alles en iedereen heen en had vooral geen vertrouwen in haar labiele afkickende moeder. Dat kwam haar letterlijk duur te staan. Het echte noemenswaardige moment uit de serie vol country music had de kus tussen Will en Gunnar moeten zijn, maar eigenlijk stelde het zo weinig voor dat we er verder ook niks meer over gaan zeggen.

De seizoensfinale van Hart of Dixie belooft veel, uhm, herhaling. Zoe is weer bij Wade in bed beland, maar George heeft besloten dat hij toch wel bij haar wil zijn. Dat kan alleen maar slecht aflopen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.