Credits: NBC / Spoiler TVCredits: NBC / Spoiler TV

Recap #17 Het doek valt voor Jimmy in Smash

door • 28/04/2013 • FeaturesReacties (0)350

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Smash is overduidelijk op weg naar wat misschien wel de seriesfinale wordt. Om het de kijkers wat makkelijker te maken, werd er deze week hier en daar al afscheid genomen. Kyle besefte eindelijk dat Jimmy nooit gaat veranderen en de samenwerking tussen het dynamische duo Tom en Julia kwam ook tot een einde. In Hit List zongen Karen en Jimmy heel toepasselijk alvast The Goodbye Song.

De pilots die we deze week zagen hadden niet verder uit elkaar kunnen liggen. Netflix’ nieuwste aanwinst Hemlock Grove was eigenlijk gewoon vreselijk en kwam lang niet in de buurt van voorganger House of Cards. Gelukkig was daar Rectify om de week te redden. Met deze nieuwe dramaserie heeft Sundance Channel momenteel het beste in handen dat televisie heeft te bieden. Nog nooit was een dramapilot zo sterk.

Ook deden we alvast wat voorspellingen over de pilots van dit najaar. We hopen onder andere op The Sixth Gun met Michiel Huisman en Friends & Family met Alexis Bledel en Jason Ritter. Zijn vorige serie, Parenthood, is deze week trouwens eindelijk vernieuwd.

Meer series kregen goed nieuws. NBC besloot ook door te gaan met Grimm, Revolution, Chicago Fire en Law & Order: SVUVrij onverwachts bestelde CBS een elfde seizoen van Two and a Half Men en ook hadden wij de hoop voor The CW’s Hart of Dixie (zie foto) al opgegeven, maar gelukkig werd Rachel Bilson gered. Het kleine netwerk gaat ook door met nieuwkomer Beauty and the Beast.

Game of Thrones is bezig aan een wel heel sterk derde seizoen. De laatste zes minuten van aflevering vier waren op z’n minst bijzonder te noemen. Deanerys bleek een plan te hebben en ze voerde dat wel heel tof uit90210 werd juist slechter, al wisten we niet dat dat nog mogelijk was. De meiden probeerden Sex and the City na te doen en de slechtste Samantha-imitatie ooit ging naar Silver.

Op het tweede seizoen van House of Cards moeten we voorlopig nog wachten, maar gelukkig kregen we toch onze wekelijkse dosis Kevin Spacey. Hij nam zijn eigen serie op de hak voor het White House Correspondents’ Dinner, en hoe.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.