Credits: Justin Lubin / NBCCredits: Justin Lubin / NBC

Recap #13 Amsterdam Series Weekend en Friends reünie

door • 31/03/2013 • FeaturesReacties (0)245

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

In mei heeft de hoofdredactie al een kijkdate gepland, maar wel een keer zonder whatsapp. Wij zitten dan namelijk in de hoofdstad voor Amsterdam Series Weekend, het allereerste festival in Nederland dat zich geheel op tv-series richt. Precies wat een festivalzomer nodig heeft.

Op de redactie viel meer te juichen. We begonnen met twee nieuwe rubrieken. Natalie Edwardes’ vertelde ons alles over Divorce, Penoza’s personage Carmen en remakes. Ook besloten we voortaan scènes te gaan bespreken en dus raakten we niet uitgepraat over Teds speech in How I Met Your Mother.

Laat het maar aan Zooey Deschanel over om een begrafenis awkward te maken. In New Girl overleed Nicks vader en Jess eerde de beste man in een Elvis kostuum. Wij twijfelen nog steeds of het de beste of toch de slechtste Elvis imitatie was die we ooit hebben gezien. We hebben Nick trouwens nooit zo liefdevol zien kijken als toen hij Jess “In the ghetto” hoorde brullen.

HBO maakte bekend dat het zesde seizoen van hun vampierenserie True Blood deze zomer in première gaat. Over het nieuwe seizoen van één van onze favorieten HBO-series, Boardwalk Empire, weten we nog altijd niets. Gelukkig hoorden we wel dat Martin Scorsese van plan is om andere gangsters naar het kleine scherm te brengen. Is het niet eens tijd voor DiCaprio om zich met het pilot seizoen te gaan bemoeien?

Matthew Perry en Courteney Cox waren deze week weer even herenigd in Go On. Courteney had een gastrolletje als weduwe op zoek naar een nieuwe partner. De twee voormalige Friends-sterren raakten verwikkeld in een spannende maar vooral nare driehoeksverhouding.Nu Debra Messing een nieuwe hoofdrol heeft gevonden, vrezen wij toch echt voor Smash. In gedachten nemen we al afscheid van de enige musicalserie die we, niet eens stiekem, leuk vinden. Pretty Little Liars had juist iets te vieren. Het tienerdrama krijgt niet alleen een nieuw seizoen, maar ook een spin-off.Het is dus nog even wachten op nieuwe afleveringen, maar wij hebben wel al de eerste True Blood trailer. Billith doet weer eens zijn best om de serietitel waar te maken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.