Credits: Richard Foreman / ABCCredits: Richard Foreman / ABC

Recap #12 Emily’s broer en moord mysteries

door • 24/03/2013 • FeaturesReacties (0)350

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Het werd wel tijd dat Revenge iets aan geloofwaardigheid won. Eindelijk heeft iemand Emily herkend vanwege de niet al te onopvallende double infinity tatoeage op haar pols. En het was niet zomaar iemand, haar pleegbroer Eli (zie foto) confronteerde haar in Jacks bar: “You’re looking good for a dead girl.” Inderdaad, Emily. We zijn benieuwd hoe lang ze hem stil kan houden.

Alle pilots hadden wel iets met moord te maken. Top of the Lake had alle ingrediënten voor een spannend verhaal, maar wij herinneren ons vooral de prachtige landschappen. Inderdaad, geen goed teken. Bates Motel gaf ons meteen een inkijk in de vreemde relatie tussen Norman Bates en zijn moeder Norma. De Psycho prequel begon sterk en de hoeveelheid bloed hield ons niet tegen. In de pilot van Twisted waren er ook wat referenties naar de film, maar toch gaat de serie meer richting een high school tienerdrama dan een keihard moord mysterie. Niet dat wij dat niet kunnen waarderen op z’n tijd.

One Tree Hills Bethany Joy Lenz wordt misschien wel Dexters nieuwe slachtoffer, want ze is deze zomer in meerdere afleveringen te zien als zijn nieuwe buurvrouw Cassie. Wij hebben trouwens een goede reden om te geloven dat Deb het achtste seizoen niet gaat overleven. Geloof je ons niet? Kijk dan maar even goed naar deze promo.

Psych ging over de grens in een spannende aflevering met een hoofdrol voor de vaders van Shawn en Juliet. De in-laws leerden elkaar beter kennen door per luchtpost een pakketje te bezorgen bij een Mexicaanse topcrimineel. Jeffrey Tambor (Arrested Development) stal de show als vader O’Hara.

In de seizoensfinale van Girls ging het ineens de zoetsappige en zielige kant op die we juist niet willen zien, met Hannah’s “You’re here” en Adams “I was always here” als dieptepunt. Pretty Little Liars nam weer eens afscheid met een geweldige cliffhanger. Leeft Ali nou wel of niet? Wij vinden het wel eens tijd voor een knap antwoord, dus wachten wij braaf tot 11 juni op seizoen vier.

AMC toonde zich weer eens meester in dramaseries met twee nieuwe promo’s. Bewegend beeld van Mad Men seizoen zes. Ja, nu echt. Als we onze held Don Draper moeten geloven wordt het allemaal nog beter. Ook maakte het netwerk ons alvast lekker met de eerste trailer van het nieuwe misdaaddrama Low Winter Sun. Onze to watch list voor deze zomer wordt wel erg lang zo.

Dinsdag is het eindelijk tijd voor de langverwachte Monica (Courteney Cox) en Chandler (Matthew Perry) reünie in een blind date gone wrong in Go On.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.