Credits: ANPCredits: ANP

Recap #11 Veronica Mars kickstarter campagne

door • 17/03/2013 • FeaturesReacties (0)318

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

We wisten al dat er veel Veronica Mars-fans zijn, maar deze week kwamen we er achter hoe veel ze voor hun geliefde serie over hebben. Met een kickstarter campagne haalden maker Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell (zie foto) $2 miljoen op in tien uur. Met dat geld gaan ze de langverwachte Veronica Mars-film maken. Lauren Graham steunde het initiatief en liet via Twitter weten dat ze een soortgelijk project ook wel ziet zitten voor Gilmore Girls. Wij ook, Lauren.

In Pretty Little Liars sloot Spencer zich aan bij het A-team. Al hadden wij dat niet helemaal door. Het voorspelt in ieder geval heerlijk veel drama voor de seizoensfinale. 90210’s Hangover aflevering was teleurstellend. De serie zorgde ervoor dat wij juist met een kater achterbleven.

Ook verlangden we daardoor weer naar One Tree Hill. Gelukkig voor ons is de kans groot dat veel acteurs en actrices uit die serie in de herfst weer op televisie verschijnen. Hilarie Burton vervangt Tamsin Egerton als Maddie Soto in de Fox dramapilot van The List. Shantel VanSanten verhuist ook naar Fox voor Gang Related. Haar on-screen echtgenoot Robert Buckley heeft de hoofdrol in NBC’s komediepilot Holding Patterns.

Het korte eerste seizoen van Banshee kwam tot een einde. Wij verbaasden ons erover dat er in de seizoensfinale toch aardig wat goede momenten zonder wapens of bloed zaten. Maar eerlijk is eerlijk, wat hebben wij ons tien afleveringen lang vermaakt.

Community had weer eens een mooie gimmick aflevering. We zagen de avonturen van de studiegroep door de ogen van Abed, die een documentaire maakte over Changnesia. Zelfs de immer cynische Jeff begint te geloven in de wedergeboorte van voormalig warlord Chang.

Er gingen twee remakes van Amerikaanse series in première. De AVRO was succesvol met Charlie, de grappige en ontroerende remake van Nurse Jackie. RTL trok 1,4 miljoen kijkers met Roseanne adaptatie Aaf, maar wij hebben toch liever het origineel.

Alfred Hitchcocks Psycho, de uitvoerend producent van Lost en de schrijver van Friday Night Lights komen samen in Bates Motel. Dat moet wel mooie televisie opleveren. De pilot is morgen te zien bij A&E.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.