Credits: Eric McCandless / ABC FamilyCredits: Eric McCandless / ABC Family

Recap #10 Stilte in Switched at Birth

door • 10/03/2013 • FeaturesReacties (0)265

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Dat was deze week het motto van Switched at Birth (zie foto). De dramaserie schreef geschiedenis met een aflevering waarin, op de eerste en laatste scène na, geen gesproken woord te horen was. Wij waren alleen niet zo onder de indruk van het experiment. Normaal lukt het de makers al om gebarentaal prachtig te combineren met het gesproken woord, dus dit was voor ons niet zo nodig. Natuurlijk verdient Lizzy Weiss wel wat credits voor de dappere beslissing.

Waarom Olympisch kampioen Missy Franklin een gastrol had in Pretty Little Liars ontging ons een beetje. De seizoensfinale van White Collar bracht ook wat onverklaarbare momenten met zich mee en van de hallucinaties in Being Human snappen we helemaal niets meer.

Ook deze week blijven de nieuwe series het moeilijk hebben. Red Widow had een grote marketingcampagne, maar haalde toch geen geweldige kijkcijfers. Wij waren ook niet weg van de pilot. Tot nu toe is het origineel, Penoza, beter en dat verbaast ons een klein beetje.  The Carrie Diaries doet het nog altijd niet goed en ons gevoel werd bevestigd door niemand minder dan Carrie Bradshaw zelf. Sarah Jessica Parker noemde de tienerversie van haar personage vreemd.

Southland komt misschien wel tot een einde. Mocht dat zo zijn dan verdwijnt onze favoriete Southland-ster in ieder geval niet van televisie. Benjamin McKenzie heeft namelijk een optie op een rol in CBS’ The Advocates. Hij blijft dan lekker doen wat we van hem gewend zijn: boeven vangen. Ook co-star Shawn Hatosy heeft een back-up plan. Hij sluit zich aan bij de cast van CBS’ pilot Reckless.

Officieel is er nog geen vijfde seizoen voor Parenthood, officieus praat Jason Katims wel al over de plannen voor een nieuw seizoen. Hij wil graag iets doen met een tijdsprong. Dat doet ons denken aan de naderende seizoenspremière van Mad Men. AMC blijft ons lekker teasen. Dit keer met een eigenlijk nietszeggende promo, die alleen maar uit foto’s bestaat, en toch vinden we het prachtig. Het wordt inderdaad The Affair of the Year.

In 2011 was One Tree Hill grappiger dan ooit met een Hangover aflevering. 90210 volgt morgen dat voorbeeld. Wij kunnen niet wachten om te zien of ze de skateboarding dog kunnen overtreffen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.