Credits: NBCCredits: NBC

Recap #1 Kristina gaat kaal en TBBT record

door • 06/01/2013 • FeaturesReacties (0)442

Er zijn te veel series om bij te houden. Daarom houden wij je met onze wekelijkse recap op de hoogte van het laatste nieuws en de spannendste ontwikkelingen. Kijk wel uit voor spoilers!

Parenthood stond deze week helemaal in het teken van Kristina’s kanker. Ook zij had het welbekende ‘Mijn haar begint uit te vallen dus ik scheer het er zelf maar af terwijl ik naar mezelf lach in de badkamerspiegel’ moment. Lag er iets te dik bovenop vonden wij. Haar on screen dochter Hattie (Sarah Ramos) was nergens te bekennen, maar Sarah Ramos is wel op 22 januari te zien in de seriesfinale van Private Practice.

Sutton Foster liet weten dat haar broer haar broer gaat spelen in de winterpremière van Bunheads. Hij stond tot nu toe vooral op het toneel, maar hoe moeilijk kan deze gastrol zijn?

Hoera! Een vergelijking met Friends en een record voor The Big Bang Theory. Nog nooit keken er zoveel mensen naar de sitcom als deze week. Ruim 19 miljoen kijkers zagen aflevering 6×12. Misschien wel omdat Sheldon een aanklacht wegens seksuele intimidatie kreeg doordat Leonard juist meer vrouwelijke aandacht dan ooit kreeg.

Producer Chuck Lorre (Two and a Half Men, The Big Bang Theory) had deze week meer te vieren. Hij vond in Anna Faris de hoofdrolspeler van zijn nieuwe sitcom Mom.

“You will not see one scene that I don’t show my boobs.” Komt Baywatch terug? Nee, het was Courteney Cox over het nieuwe seizoen van Cougar Town. Wie nog niet naar het vierde seizoen uitkeek, doet dat waarschijnlijk nu wel.

Een dubbeldate is al erg genoeg. New Girl komt op 8 januari met een dubbeldate die een weekend lang duurt. Dat is gewoon vragen om problemen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.