Credits: Michael Lavine / FoxCredits: Michael Lavine / Fox

Premièredata voor The Following, Glee

door • 21/11/2014 • NieuwsReacties (0)323

Fox richt zicht alvast op het voorjaar en geeft premièredata aan onder andere The Following en het laatste seizoen van Glee, maar er is ook plek voor nieuwe series.

Iedereen met een voorliefde voor muzikale televisie zit in het voorjaar goed bij Fox. Op woensdag 7 januari 2015 start het netwerk met de nieuwe dramaserie Empire, een episch familiedrama dat zich afspeelt in het hysterische en hectische muziekimperium. Verder knallen ook de Glee-leden weer van het scherm Het laatste seizoen begint op vrijdag 9 januari en de muzikale dramaserie sluit de deuren van de school definitief op 20 maart.

Gracepoint loopt nog tot december door en wordt vanaf donderdag 22 januari vervangen door de dramaserie Backstrom, waarin The Office-alumni Rainn Wilson een wat serieuzere rol als detective gaat vertolken. Vervolgens gaan we door naar 1 maart waar de nieuwe komedieserie Last Man on Earth op de planning staat.

Eén dag later, op maandag 2 maart, keert de Kevin Bacon-dramaserie The Following weer terug met een dubbele première-aflevering. Sleepy Hollow concludeert zijn achttiendelige tweede seizoen een weekje daarvoor op 23 februari. Gotham blijft wel gedurende het gehele televisieseizoen te zien bij het netwerk.

Op 24 maart wordt de seizoensfinale van The Mindy Project uitgezonden, waarna op 31 maart de nieuwe zesdelige komedieserie Weird Loners met Becki Newton (The Goodwin Games en Ugly Betty) wordt uitgezonden na New Girl.

Het netwerk heeft alleen tot op heden nog geen premièredatum voor de miniserie Wayward Pines en de animatieserie Bordertown aangekondigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.