Credits: NBCCredits: NBC

Premièredata voor nieuwe Netflix-series

door • 07/01/2015 • NieuwsReacties (0)684

Pak de agenda’s er maar bij! Netflix heeft de premièredata voor vier nieuwe originele series aangekondigd. Unbreakable Kimmy Schmidt, Bloodline, Marvel’s Daredevil en Grace and Frankie zijn allemaal vanaf dit voorjaar te zien.

Tina Feys nieuwste komedie Unbreakable Kimmy Schmidt (zie foto), een serie die eigenlijk voor NBC gemaakt werd, is vanaf 6 maart beschikbaar op de online streamingdienst. De komedieserie draait om Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) die aan een sekte ontsnapt en een nieuw leven in New York City begint.

Op 20 maart verschijnt het eerste seizoen van dramatische thriller Bloodline online. Kyle Chandler (Friday Night Lights) heeft de hoofdrol in de serie, over vier broers en zussen. Al hun geheimen komen boven water als het zwarte schaap van de familie terugkeert.

Marvel’s Daredevil is beschikbaar vanaf 10 april. Charlie Cox zal in de superheldenserie te zien zijn als Matt Murdock/Daredevil. Overdag is hij een blinde advocaat, maar ’s nachts bestrijdt hij misdaden in de straten van Hell’s Kitchen (New York City).

Een maand later, op 8 mei, komt Netflix met Grace and Frankie. De komedieserie gaat over aartsrivalen Grace en Frankie (gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin), wiens levens op een onverwachte manier samenkomen. Het eerste seizoen zal bestaan uit dertien afleveringen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.