Credits: -Credits: -

Pilot seizoen update: Casting

door • 13/02/2013 • NieuwsReacties (0)302

De netwerken hebben de afgelopen weken massaal pilots besteld en zijn nu druk bezig met de casting. Vooral de casts van CBS’ Mom en NCIS: Red zijn bijna rond.

We wisten al dat Anna Faris (zie foto) de hoofdrol heeft in Mom als de net sobere alleenstaande moeder Christy, die haar leven op orde probeert te krijgen in Napa Valley. Nieuwkomer Sadie Calvano is toegevoegd aan de cast als haar dochter Violet. Breaking Bads Matt Jones speelt een vader en Spencer Daniels van The Office is een vriendje. Allison Janney speelt ook een moeder en Nate Corddry is te zien als Gabriel, de knappe, getrouwde baas van Christy.

De nieuwe Seth MacFarlane komedie Dads krijgt ook steeds meer vorm. Fox heeft zelfs al zes afleveringen besteld. Dads gaat over de succesvolle zakenmannen Warner en Eli, wiens levens op zijn kop komen te staan zodra hun vreselijke vaders bij hun intrekken. Tommy Dewey neemt de rol van Warner op zich.

Andre Braugher is gecast als hoofdinspecteur in de naamloze Fox pilot over een groep politieagenten in New York. Hij gaat Andy Sambergs baas spelen. Terry Crews speelt ook een hoofdinspecteur, maar dan van een ander team. Chelsea Peretti is bij de cast gehaald om een office manager te spelen. Voor een andere pilot heeft Fox Emma Roberts gestrikt. In Delirium gaat de jonge actrice de hoofdrol spelen.

De cast van de CBS spin-off van NCIS: LA wordt ook steeds groter. Deze week kreeg Grey’s Anatomy’s Kim Raver de vrouwelijke hoofdrol in NCIS: Red. Zij voegt zich bij de cast die al bestaat uit John Corbett (Parenthood), Scott Grimes (ER), Miguel Ferrer (NCIS: LA), Edwin Hodge (Red Dawn) en Gillian Alexy (Damages).

Political Animals‘ James Wolk zal naast Robin Williams te zien zijn in Crazy Ones. Christina Ricci heeft ja gezegd op de hoofdrol in NBC’s Girlfriend in a Coma en Breaking Bads Jonathan Banks sluit zich aan bij de cast van drama pilot Bloodline. Hij speelt Leo Killpreist, de patriarch van een lange lijn moordenaars en rovers. CBS’ politieke thriller Hostages krijgt Dylan McDermott er bij als tegenspeler van Toni Collette. McDermott speelt een FBI agent die middenin een samenzwering tegen de president staat.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.