Credits: Just JaredCredits: Just Jared

Pilot seizoen update: Casting

door • 21/02/2013 • NieuwsReacties (0)319

De Amerikaanse televisienetwerken hebben een grote hoeveelheid pilots besteld en zijn nog steeds druk bezig met de casting. Vooral Fox en CBS hebben aardig wat castleden bekend gemaakt.

Eerder konden we al melden dat Twilights Rachelle Lefevre gecast is als Julia in Under the Dome. De actrice gaat in deze science fiction-serie van Steven Spielbergs Amblin TV een onderzoeksjournaliste spelen die zich zorgen maakt over het lot van een mysterieus verdwenen man.

Mandy Moore (zie foto) heeft één van de hoofdrollen te pakken in ABCs pilot Pulling, gebaseerd op de in 2006 geprezen Britse versie van de serie. Het verhaal draait om drie disfunctionele vrouwen, die hun leven leven zoals zij willen. Moore vertolkt één van deze vrouwen en is wanhopig op zoek naar een man. Eloise Mumford krijgt de vrouwelijke hoofdrol in een andere ABC pilot, Reckless. Terwijl haar personage in deze thriller ten onrechte gevangen genomen wordt tijdens een politieke opstand, komt haar man terecht in een wereld vol politieke intriges en gevaarlijke allianties.

ABCs How The Hell Am I Normal cast komedieveteraan George Segal. De serie speelt zich af in de jaren 80 en draait om een brutale moeder en opvliegende vader, wie zoveel van hun drie excentrieke kinderen houden dat ze het niet aankunnen om ze te zien opgroeien. Tricia Helfer verschijnt in ABCs Killer Women. Ze is gecast voor de rol van Molly Parker, een mooie badass die weet hoe ze de waarheid boven tafel krijgt. De serie is gebaseerd op de Argentijnse versie, Mujeres Asesinas. In de pilot van Intelligence heeft Michael Rady een rol gekregen als federaal onderzoeker. Intelligence richt zich op een agent met een speciale gave: er is een microchip in z’n hersens geïmplanteerd waardoor hij toegang krijgt tot het gehele elektromagentische spectrum.

Fox’ Gang Related-cast is aangevuld met Ramon Rodriguez en Sung Kang. In de dramaserie moet gangmember Ryan Lopez (Rodriguez) infiltreren in de San Francisco Police Department. Hij moet een balans zien te vinden tussen verplichtingen aan zijn familie en loyaliteit jegens zijn nieuwe familie, de politie. Kang speelt Aziatisch bendespecialist Tae Kim, die de gevaarlijke tactieken van Lopez niet aanmoedigd.

Voor The List, een andere pilot van Fox, is End of Watchs Michael Pena gecast. Hij speelt een U.S. Marshal die de jacht leidt op de persoon die ‘The List’ heeft gestolen. Het bestand bevat de identiteiten van iedereen in het getuige beveilingsprogramma. Plots gaan zij allemaal dood. Catherina O’Hara vergezelt de cast van To My Future Assistant. Een groep assistentes in een groot New Yorks advocatenbureau helpt elkaar om te gaan met onaangename, arrogante bazen. O’Hara speelt een machtige advocaat die zich voordoet als vriend, maar dat niet is.

De cast van CBS’ Bad Teacher wordt aangevuld door Ari Graynor. De serie is gebaseerd op de in 2011 gemaakte film met Cameron Diaz. Graynor zal de rol van Diaz op zich nemen in dit project en speelt een sexy vrouw die het onderwijs ingaat in de hoop een nieuwe man te vinden. Deceptions Tate Donovan zal te zien zijn in Hostages als de man van Ellen, een chirurge die wordt onderworpen aan een politieke samenzwering wanneer ze de president van Amerika moet opereren. Haar familie wordt gegijzeld en het is aan haar om hun levens te redden. Jason Lee is gecast voor CBS’ pilot Second Sight, gebaseerd op de Britse versie met dezelfde naam. De psychologische thriller vertelt het verhaal van een detective met hallucinaties. Hij komt erachter dat het gevangennemen van de moordenaar veel van deze hallucinaties afhangt.

Maya Kazan sluit zich aan bij de cast van The CW’s pilot Company Town. De serie gaat over de nasleep van een schandaal op een marinebasis in Virgina, wat de levens van zowel burgers als militairen in het gebied heeft aangetast. Twee twintigjarige vrouwen, die samen opgroeiden en beste vriendinnen waren, leven nu aan weerszijden van de militaire kloof.

Tory Kittles, bekend van Sons of Anarchy, heeft een rol in HBO’s True Detective. Een achtdelige dramaserie over twee detectives en een zeventien jaar lange jacht op een seriemoordenaar in Louisiana. Kittles vervangt Wood Harris, die eerder voor de rol gecast werd.

Klik hier voor de vorige casting update.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.