Credits: ABCCredits: ABC

Killer Women: pilot

door • 09/01/2014 • RecensiesReacties (0)348

Cast Tricia Helfer, Marc Blucas, Alex Fernandez, Marta Milans en Michael Trucco
Genre Drama/misdaad
Speelduur 42 minuten
Première 7 januari 2014
Zender ABC (Amerika)

Plot 
Molly Parker (Patricia Helfer) is een pasgescheiden vrouw en dochter van een sherrif, die haar leven als beauty queen heeft ingeruild voor dat van detective. Ze komt aan de top van een van de hoogste wetshandhavingsinstanties, genaamd de Texas Rangers.

Opvallend Killer Women is een remake van een Argentijnse misdaadserie, Mujeres Asesinas, en wordt nu in een Amerikaans jasje gestoken door schrijfster Hannah Shakespeare. Eén van de uitvoerende producenten is Modern Family’s Sofía Vergara.

Waarom wel? Misdaadseries hebben we misschien al genoeg, maar een misdaadserie die zich afspeelt in Texas, komt minder vaak voor. Cowboyhoedjes en een lekker warm klimaat zijn een fijne toevoeging aan een misdaadserie en weer eens wat anders dan de standaard NYPD, LAPD en vergelijkbare politiebureaus.

Waarom niet? De pilot was vrij standaard voor een misdaadserie: er wordt een moord gepleegd, de dader wordt opgepakt, detective Molly Parker denkt dat het niet de juiste dader is en, niet erg verrassend, Molly heeft gelijk. Vooralsnog is het dramagehalte nog niet erg aanwezig, al proberen de makers hier een aardig begin mee te maken. Als je al naar andere misdaadseries kijkt, denk aan Castle en Bones, is dit niet echt een toevoeging aan je kijklijst.

Blijven kijken? Voor ons was de pilot niet bijzonder genoeg. Het is echter geen hopeloos geval, dus wie weet dat we het later alsnog oppakken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.