Credits: Eric McCandless / FoxCredits: Eric McCandless / Fox

Personages HIMYM spin-off bekend

door • 31/01/2014 • NieuwsReacties (0)350

Sally wordt de nieuwe Ted. CBS heeft de personages van de mogelijke spin-off van How I Met Your Mother bekend gemaakt.

De verteller wordt dus Sally, die terugblikt op haar verleden. En net zoals Ted in HIMYM valt Sally in How I Met Your Dad haar kinderen lastig met dit lange verhaal. Het personage wordt beschreven als ‘een vrouwelijke Peter Pan, die nooit volwassen is geworden en geen idee heeft waar haar leven naar toe gaat’. Ze staat op het punt om te scheiden van haar man Gavin, en dus heeft ze advies van haar vrienden nodig.

Haar beste vriendin is Juliet, een sexy, energieke partygirl. Ze is hoofdredacteur van een succesvol modeblog en is blij om te horen dat Sally een einde wil maken aan haar relatie met Gavin. Danny is Juliets oudere broer, die homo is. De twee lijken totaal niet op elkaar, want Danny is een te hard werkende advocaat. Zijn liefdevolle man is Todd, die ook weer de beste studievriend van Sally is. Als laatste is daar Frank, de knappe nerd, die als ICT’er voor Juliets blog werkt. Hij heeft gevoelens voor haar, maar die zijn niet wederzijds.

Nu de personages op papier staan, kan de casting beginnen. En dan maar afwachten of de pilot ook echt op een serie uitdraait.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.