Credits: The Hollywood ReporterCredits: The Hollywood Reporter

Oprah in nieuwe televisieserie Queen Sugar

door • 03/02/2015 • NieuwsReacties (0)380

Als eigenaar van je eigen televisiestation kun je doen en laten wat je maar wilt. Dat blijkt hier wel uit; Oprah Winfrey gaat acteren in haar eigen serie voor haar, hoe kan het ook anders, eigen netwerk OWN.

Het nieuwe OWN-project is geïnspireerd op het boek Queen Sugar van schrijfster Natalie Baszile. De serie zal draaien om een vrouw die haar fijne en luie leventje in Los Angeles achterlaat om de suikerboerderij in Louisiana van haar pas overleden vader te runnen. Oprah maakt de serie, die als werktitel Queen Sugar heeft, samen met regisseur Ava DuVernay. De twee kennen elkaar van de film Selma, waarin Winfrey een bijrol speelde.

De hoofdrol is echter niet in handen van de televisiegigant zelf. Oprah is voornamelijk uitvoerend producent en is daarnaast in enkele afleveringen van het eerste seizoen te zien. In welke rol ze daarvoor kruipt, is nog niet bekend. DuVernay schrijft en regisseert de eerste aflevering en is het gehele eerste seizoen showrunner. Wanneer de eerste aflevering van Queen Sugar te zien is bij OWN, is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.