NoortjeSlider

Noortje Herlaar als Liesbeth List in AVRO-serie Ramses

door • 16/03/2013 • NieuwsReacties (0)402

In het AVRO-programma Opium Night Live is bekend gemaakt dat Noortje Herlaar de rol van Liesbeth List zal vertolken in de vierdelige AVRO-serie Ramses.

Herlaar zong in de uitzending van Opium Night Live samen met haar Ramses, Maarten Heijmans, het nummer Duet. Michiel van Erp schoof aan tafel bij Cornald Maas over zijn rol als regisseur van de serie, die in het voorjaar van 2014 wordt uitgezonden op Nederland 2.

Liesbeth List was 23 jaar toen ze Ramses leerde kennen. Ze trad voor het eerst met hem op in zijn legendarische Shaffy Chantant en werd de ontdekking van de voorstelling genoemd. Liesbeth wordt hopeloos verliefd op Ramses, ook al weet ze dat hij onbereikbaar blijft. Ze valt voor zijn volkomen onafhankelijke geest, hoe destructief hij ook is. De serie Ramses laat de uitzonderlijke mens zien die Ramses was, en de invloed die hij op anderen heeft gehad. Ramses was ‘een vrije ziel’, zoals Liesbeth List vaak zegt. Dolend, soms eenzaam, maar vooral mateloos gretig en vol tomeloze passie.

Herlaar speelde recent nog in de serie Moeder ik wil bij de Revue en won de fel begeerde hoofdrol in het AVRO-programma Op zoek naar Mary Poppins.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.