Credits: The CWCredits: The CW

Nina Dobrev verlaat The Vampire Diaries

door • 07/04/2015 • NieuwsReacties (0)928

Het zevende seizoen van The Vampire Diaries zal het eerste seizoen zijn zonder hoofdrolspeelster Nina Dobrev. De actrice, die al sinds de start van de serie het personage Elena Gilbert speelt, stopt er na de huidige reeks mee.

De actrice bracht het nieuws naar buiten via Instagram, waarop ze het volgende schreef: ”Ik heb net een prachtig weekend doorgebracht op Lake Lanier in Georgia met mijn The Vampire Diaries-familie. Ik wil de eerste zijn om jullie te vertellen dat het niet zomaar een feest was, het was een afscheidsfeestje. Ik heb altijd geweten dat het verhaal van Elena niet langer zou zijn dan zes seizoenen. In die zes seizoenen heb ik de reis van mijn leven gehad. Ik werd een mens, een vampier, een krankzinnige onsterfelijke, een dubbelganger die zich voordeed als mens en een mens die zich voordeed als dubbelganger. Ik ben ontvoerd, vermoord, opgestaan uit de dood, gemarteld, vervloekt en er komt nog meer aan.”

The CW, het netwerk waarop de serie is te zien, vernieuwde The Vampire Diaries in januari al voor een zevende seizoen. Wat hiervoor de precieze plannen zijn, willen zowel het netwerk als de uitvoerende producenten nog niet kwijt.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.