Credits: HBOCredits: HBO

Nieuwe titels Amsterdam Series Weekend bekend

door • 27/04/2013 • ASW, NieuwsReacties (0)369

Onlangs werd bekend dat Amsterdam Series Weekend opent met het derde seizoen van Borgen. Inmiddels kunnen wij vertellen dat Game of Thrones, Touch, Wallander, Parade’s End, Unsere Muter, Unsere Väter en A’DAM – E.V.A. ook op groot scherm vertoond zullen worden.

Wie de HBO-hitserie Game of Thrones nog nooit heeft gezien, kan daar tijdens Amsterdam Series Weekend mooi aan beginnen. Daar zijn namelijk de eerste twee afleveringen van de serie te zien. Ook de eerste twee afleveringen van Touch worden vertoond. De serie gaat over weduwnaar Martin Bohm (Kiefer Sutherland), die maar geen contact kan maken met zijn emotioneel uitgedaagde 11-jarige zoon Jake.

Met Borgen en nu ook het Zweedse Wallander is er ook geen gebrek aan Scandinavische toppers. De crimeserie draait om de cynische politie-inspecteur Kurt Wallander, die samen moet gaan werken met zijn dochter. Ook zijn er een aantal miniseries op het grote scherm te zien. Het hier minder bekende Unsere Mütter, Unsere Väter is op dit moment in Duitsland een grote hit. We volgen vijf twintigers die tussen 1941 en 1945 afscheid van elkaar moeten nemen. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap, maar geen van hen kon vermoeden dat de oorlog hen zo zou veranderen. Daarnaast is ook HBO-miniserie Parade’s End te zien, waarin een driehoeksverhouding ten tijden van de Eerste Wereldoorlog centraal staat.

Tijdens Amsterdam Series Weekend, dat plaatsvindt van 24 tot en met 26 mei, zullen ook een sterke series van eigen bodem te zien zijn. Wie zin heeft in een mooie Nederlandse serie die zich afspeelt in Amsterdam kan lekker naar de eerste afleveringen van A’DAM – E.V.A. kijken.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.