Credits: Anouck Wolf / BNNCredits: Anouck Wolf / BNN

Nieuwe seizoen Feuten in première op Amsterdam Series Weekend

door • 07/05/2013 • ASW, NieuwsReacties (0)295

Amsterdam Series Weekend heeft weer een mooie primeur te pakken. Op vrijdagavond 24 mei vindt de marathonnacht plaats waarin het gloednieuwe seizoen van de bekende BNN-serie Feuten in het geheel te zien is.

In de vertoning van ruim vier uur worden de tien nieuwe afleveringen over het studentencorps van HSC Mercurius achter elkaar vertoond. De vaste cast die bestaat uit Manuel Broekman, Tim Murck en Hanna Verboom is voor dit seizoen uitgebreid met Victoria Koblenko en Robert de Hoog. Het derde seizoen is pas vanaf eind augustus bij BNN te zien.

Tijdens de marathonnacht zijn ook het volledige eerste seizoen van Homeland (vanaf 23.00 uur, 660 minuten) en de Nederlandse successerie Overspel (vanaf 23.00 uur, 600 minuten) achter elkaar te zien. Wie het eerste seizoen van Homeland al gezien heeft, kan tijdens het eerste seriesweekend lekker naar de slotafleveringen van seizoen twee kijken.

Op zaterdag wordt daarnaast de volledige gloednieuwe serie van Sundance Channel vertoond: Rectify (vanaf 9.30 uur, 360 minuten). Wij zijn al weg van de dramaserie, dus we raden je zeker aan om te komen kijken tijdens Amsterdam Series Weekend. In Rectify komt Daniel Holden (Aden Young) door nieuw DNA-bewijs vrij nadat hij negentien jaar vast heeft gezeten voor de verkrachting en de moord op zijn toenmalige vriendinnetje.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.