Credits: Victor ArnoldsCredits: Victor Arnolds

Nieuwe dramaserie Zusjes bij NTR

door • 29/05/2013 • NieuwsReacties (0)306

Zusjes heb je niet voor het kiezen, je moet het er mee doen. Vanaf zondag 27 oktober zendt de NTR de nieuwe dramaserie Zusjes uit. 

Zusjes is een negendelige serie over opgroeiende zusjes, die met en zonder elkaar vorm proberen te geven aan hun eigen leven terwijl hun ouders de grip steeds meer lijken te verliezen. De zusjes worden gespeeld door Charlie Chan Dagelet en Chloé Leenheer. Daarnaast worden de hoofdrollen vertolkt door Terence Schreurs, Loek Peters, Ricky Koole en Anneke Grönloh. De serie is geregisseerd door Dana Nechushtan (Dunya en Desi en Annie M.G.) en Anna van der Heide en is geschreven door Tamara Bos (Annie M.G.).

Je kan je zus intens haten en tegelijkertijd onvoorwaardelijk van haar houden. Dat geldt ook voor de zusjes Mitzi (18) en Eefje Evers (17) die om praktische redenen samen op kamers gaan in Amsterdam. De bedachtzame Mitzi heeft zin in haar nieuwe studie en de rebelse Eefje verheugt zich op een leven zonder de bemoeizucht van haar ouders. De wereld ligt aan hun voeten, maar zo makkelijk is het niet om je los te maken van het gezin waarin je bent opgegroeid.

Zusjes wordt vanaf zondag 27 oktober wekelijks uitgezonden om 19.00 uur op Zapp (negen afleveringen van 25 minuten).

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.