Credits: NetflixCredits: Netflix

Netflix vanaf vandaag in Nederland

door • 11/09/2013 • NieuwsReacties (0)540

Series streamen waar en wanneer je maar wilt. Het kan vanaf vandaag, want de on demand-videodienst Netflix is nu ook beschikbaar in Nederland.

Netflix heeft een revolutie in de entertainmentwereld veroorzaakt: leden kunnen series en films kijken wanneer, hoe en waar ze maar willen. “We zijn blij dat we de toekomst van televisie naar Nederland kunnen brengen,” aldus Reed Hastings, medeoprichter en Chief Executive Officer van Netflix. “In Nederland hebben veel mensen breedband, maar ze konden tot vandaag niet optimaal profiteren van hun snelle verbinding. Vanaf vandaag kunnen mensen in Nederland zich abonneren op Netflix en direct altijd en overal series en films kijken, voor een laag bedrag per maand.”

Vanaf nu zijn alle afleveringen van de vier alom geprezen Netflix series, die nog nooit in Nederland te zien zijn geweest, beschikbaar op Netflix; het politieke drama House of Cards, de mystery-serie Hemlock Grove (met Famke Janssen), seizoen vier van de comedy Arrested Development en het gevangenis drama/comedy Orange is the New Black. Derek, een nieuwe comedy van Ricky Gervais, zal in Nederland ook alleen op Netflix beschikbaar zijn vanaf 12 september.

Er zijn op dit moment onder andere volledige seizoenen van succesvolle Amerikaanse series als Dexter, Homeland, Lost, Modern Family, Pretty Little Liars, en Spartacus. Er zijn op Netflix ook complete seizoenen van internationale tv-series te zien, zoals de populaire Britse series Luther en Sherlock en Scandinavische hitseries zoals The Killing en The Bridge. In de komende maanden zullen meer series worden toegevoegd.

Leden hebben in Nederland direct toegang tot tal van series en films die ze voor slechts €7,99 per maand kunnen streamen vanaf Netflix.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.