Credits: NetflixCredits: Netflix

Netflix eind dit jaar in Nederland

door • 19/06/2013 • NieuwsReacties (0)335

Series streamen waar en wanneer je maar wilt. Het kan vanaf eind dit jaar, want de on demand-videodienst Netflix is dan beschikbaar in Nederland.

In Amerika is Netflix met ruim 30 miljoen gebruikers één van de grootste video-aanbieders van dit moment. Voor een vast bedrag per maand kan je via internet onbeperkt films en series bekijken. Het is ook nog mogelijk om dit op meerdere apparaten te doen, zoals op je laptop en je smartphone.

Hoeveel en welke series er aangeboden zullen worden, is nog niet bekend. “Wat er te zien is, is in ieder land anders in verband met de tv-rechten die wij kopen, dus Nederland krijgt haar eigen catalogus”, laat Joris Evers van Netflix weten. Over de kosten bestaat ook nog onduidelijkheid, al komt het volgens Tweakers op €7,99 per maand uit. In Amerika kost een abonnement 8 dollar (6 euro).

Netflix is naast aanbieder ook producent. Zo bracht het begin dit jaar het geweldige politieke drama House of Cards uit. Het unieke daar aan was dat het hele eerste seizoen in één keer beschikbaar was.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.