Credits: NetflixCredits: Netflix

Netflix bestelt bovennatuurlijk drama Montauk

door • 02/04/2015 • NieuwsReacties (0)606

Netflix gaat zich in het bovennatuurlijke verdiepen. De online streamingdienst bestelt acht afleveringen van Montauk, een dramaserie die zich afspeelt in de jaren tachtig.

Montauk speelt zich af in het gelijknamige plaatsje op Long Island waar een jongen plotseling verdwijnt. Als vrienden, familie en de lokale politie een zoektocht starten, worden ze meegezogen in een mysterie rondom geheime regeringsexperimenten, bovennatuurlijke krachten en een nogal vreemd meisje.

De broers Matt Duffer en Ross Duffer hebben het bovennatuurlijke drama, dat in 2016 in première moet gaan, voor de streamingdienst bedacht. De twee filmmakers schrijven en regisseren alle afleveringen zelfstandig. Shawn Levy dient als uitvoerend producent.

“Matt en Ross zijn opkomende filmmakers met een onmiskenbare passie voor het genre en voor spanning. Hun unieke manier van schrijven maakt deze dramaserie met bovennatuurlijke sensatie een serie die door al onze abonnees wereldwijd met open armen zal worden ontvangen”, valt te lezen in Netflix’ verklaring.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.