Credits: SBSCredits: SBS

Net5 gaat 666 Park Avenue uitzenden

door • 12/04/2013 • NieuwsReacties (4)284

Net5 gaat vanaf woensdag 24 april de Amerikaanse serie 666 Park Avenue uitzenden. Het bovennatuurlijke drama is in Amerika wel al gecanceld.

Op 666 Park Avenue staat een prachtig appartementencomplex waar dromen werkelijkheid lijken te worden. Alle wensen van de bewoners worden vervuld, in al hun behoeften wordt voorzien en geen ambitie is te hoog gegrepen, met dank aan de mysterieuze eigenaar van het gebouw. Maar schijn bedriegt; dit alles krijgen ze alleen tegen een wel hele hoge prijs.

Als Gavin (Terry O’Quinn) op zoek is naar nieuwe beheerders voor het gebouw, biedt hij het jonge koppel Jane (Rachael Taylor) en Henry (Dave Annable) deze rol aan. Zij zijn op zoek naar nieuwe woonruimte en worden gelokt door de geweldige levensstijl van Manhattan en het prachtige appartement dat ze krijgen aangeboden. Maar al snel ontdekken ze dat er iets niet helemaal klopt.

Vorig jaar november besloot ABC te stoppen met de nieuwe serie. Een maand later raakte 666 ook het tijdslot kwijt. Momenteel worden de vier resterende afleveringen uitgezonden. In totaal bestaat het eerste seizoen uit dertien afleveringen. Hoofdrolspeler Terry O’Quinn is alweer verbonden aan de pilot van Fox’ Gang Related.

Gerelateerde berichten

4 Responses to Net5 gaat 666 Park Avenue uitzenden

  1. Marloes van Bedaf zegt:

    Zou Net5 niet beter eens iets gaan uitzenden met meer dan 13 afleveringen? Dit is al de zoveelste gecancelde serie in hun programmering. Ik wacht nog steeds op PLL.

  2. Ja vreemd. Zal vast lekker goedkoop zijn voor Net5..

  3. Marloes van Bedaf zegt:

    Behalve dat ze nu 2x zoveel series moeten kopen.. Hmfp. Misschien moeten zij mij maar aannemen op de inkoop afdeling.

  4. Of gewoon SV inhuren. Dan helpen we met z’n allen wel even! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.