Credits: NBCCredits: NBC

NBC vernieuwt Parenthood en vier andere dramaseries

door • 27/04/2013 • NieuwsReactie (1)448

NBC hield de Parenthood-fans lang in spanning, maar heeft de dramaserie nu eindelijk vernieuwd met een vijfde seizoen. Ook verlengde het netwerk Grimm, Revolution, Law & Order: SVU en Chicago Fire.

Het vierde seizoen van Parenthood zorgde voor goede kijkcijfers en kreeg lovende kritieken, maar toch duurden de onderhandelingen met NBC lang. Uiteindelijk heeft dat alleen maar goed uitgepakt voor het familiedrama. De Bravermans komen namelijk voor maar liefst 22 afleveringen terug. Dat zijn er zeven meer dan afgelopen seizoen.

NBC bestelde van Grimm, Revolution, Law & Order: SVU en Chicago Fire ook allemaal 22 nieuwe afleveringen. “Deze complexe series vertegenwoordigen een breed scala aan genres, en voor ons vallen ze allemaal op in een televisielandschap dat gevuld is met series die een uur duren. We zijn vooral blij met het vernieuwen van Revolution en Chicago Fire, twee nieuwe successen. In de aankomende weken zullen er meer aankondigingen gedaan worden over het vernieuwen van tv-series”, zei Jennifer Salke, president van NBC Entertainment, in een verklaring.

Gerelateerde berichten

One Response to NBC vernieuwt Parenthood en vier andere dramaseries

  1. Marloes van Bedaf zegt:

    The Bravermans are baaaaack! Happy happy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.