Credits: Just JaredCredits: Just Jared

NBC cast Sophia Bush voor Hatfields & McCoys

door • 01/03/2013 • NieuwsReacties (0)445

Sophia Bush keert terug in een dramaserie. De actrice heeft één van de hoofdrollen te pakken in de pilot van Hatfields & McCoys. Na History Channels enorm succesvolle mini-serie Hatfields & McCoys, heeft NBC vorige maand een pilot voor de televieserie besteld.

Hatfields & McCoys geeft een moderne kijk op de beruchte vete. One Tree Hills Sophia Bush zal dokter Emma McCoy spelen, de grote ster van de familie en de oudste dochter van de McCoys.

De serie vindt plaats in hedendaags Pittsburgh. De onverwachte dood van de patriarch van de McCoys zorgt opnieuw voor vijandschap tussen de twee legendarische families.

Ook Rebecca De Mornay is gecast voor de pilot. Zij zal te zien zijn als het hoofd van de Hatfield-clan. De matriarch van de McCoys, Eloise McCoy, zal gespeeld worden door Virginia Madsen en andere rollen zijn voor Jesse Lee Soffer, Patrick Flueger en Nick Westrate.

Het script is geschreven door John Glenn, regie valt in handen van Michael Mayer en onder andere Charlize Theron zal uitvoerend producent van de serie zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.