Credits: Lewis Jacobs / NBCCredits: Lewis Jacobs / NBC

NBC bestelt nogmaals drie nieuwe series

door • 11/05/2013 • NieuwsReacties (0)243

Van alle netwerken is het NBC dat de meeste series besteld. Het netwerk geeft groen licht aan The Blacklist, The Night Shift en Welcome to the Family, nadat het al negen nieuwe series aankocht.

In The Blacklist geeft ’s wereld meest gezochte crimineel (James Spader) zichzelf aan. Hij wil alles waar hij ooit voor gewerkt heeft opgeven onder de voorwaarde dat hij met een FBI-agent (Megan Boone) mag samenwerken, met wie hij geen connectie lijkt te hebben.

NBC heeft weer eens een nieuwe ziekenhuisserie met The Night Shift (zie foto), dat eerst de werktitel After Hours had. Het medische drama volgt een groep dokters uit het leger die de avonddienst in het ziekenhuis van San Antonio draaien. De cast bestaat uit Brigid Brannagh, Eoin Macken (zie foto), Freddy Rodriguez, Jeananne Goossen, Ken Leung, Robert Bailey Jr en Jill Flint.

Welcome to the Family vertelt het verhaal van een blanke en een latino-familie die samenkomen wanneer hun kinderen verliefd op elkaar worden en de dochter van de ene familie zwanger raakt. De serie laat de culturele verschillen van de twee gezinnen zien en de worsteling daarmee. Hoofdrollen zijn er voor Mike O’Malley en Mary McCormack. Verder doen Richardo Chavira, Ella Rae Peck, Aramis Knight, Justina Machado en Joey Haro ook mee.

Klik hier om te zien welke tv-series NBC eerder al bestelde.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.