MinkaSlider

Moeder How I Met Your Mother bekend

door • 01/04/2013 • NieuwsReactie (1)611

Na bijna acht seizoenen waarin de lippen stijf op elkaar bleven, is het best bewaarde geheim van CBS dan toch uitgelekt; de vrouw waar How I Met Your Mother geheel om draait heeft een gezicht!

In de laatste aflevering van seizoen acht zal Minka Kelly ten tonele verschijnen als de moeder van Teds kinderen, zo meldt het doorgaans goed ingelichte TV Guide op basis van een uitgelekt script. CBS heeft de geruchten inmiddels bevestigd maar gaf direct aan dat er nog reden genoeg is om te blijven kijken.

Minka, de dochter van voormalig Aerosmith-gitarist Rick Defay, kennen we het beste van Friday Night Lights, de NBC-serie waarin ze 52 afleveringen te zien was als cheerleader Lyla Garrity. De 32-jarige actrice was al vanaf het eerste moment gecast voor de rol als moeder maar zal tot aflevering 23 van het huidige seizoen moeten wachten om zichzelf terug te zien op tv als ‘Tracey Engaño’.

Al sinds de pilot schieten er vele theorieën als paddenstoelen uit de voortuin van serieland. Menig fan dacht te weten hoe het écht zit, velen blijken er na vanmorgen naast te zitten. Websites, fora, Facebookpagina’s, YouTube-video’s, je kan het zo gek niet bedenken of het was er wel voor hét geheim. De komende dagen zullen veel fans napraten over het grote nieuws, daarna kan dit boek echter voorgoed gesloten worden voor de Sherlock Holmes-achtigen.

Doordat Ted (Josh Radnor), die de hoofdrol heeft in de grootste anekdote ooit verteld, hier en daar een hint laat vallen in zijn verhaal konden zijn kinderen al bepaalde vrouwen uitsluiten. Daarnaast bevat de dvd-set van seizoen zes ‘What we know about your mother’ met de volgende lijst van ‘Future Ted’;

– “She’s not Robin.”
– “She’s not Victoria.”
– “She was almost Stella.”
– “She was Cindy’s roommate.”
– “She has a yellow umbrella, that I stole.”
– “She was in what I thought was my architecture class.”
– “She’s considered weird by some.”
– “She was never going to be Zoey. That was just doomed.”
– “I met her on the day of a wedding”

Daar kunnen we dus nu het volgende aan toevoegen:
– She is Tracey Engaño, played by Minka Kelly.

Ted begint in 2030 aan zijn kinderen te vertellen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Romantisch als Ted is, maakt hij hier ontzettend lange verhalen van, waarin ook al zijn exen voorbij komen. Maar het meeste praat Ted over zijn beste vrienden Barney (Neil Patrick Harris), Robin (Cobie Smulders), Marshall (Jason Segel) en Lily (Alyson Hannigan) en hun avonturen in New York, die uiteindelijk naar de ontmoeting met zijn grote liefde leiden.

“And that kids, is a lie.”
De gehele redactie van SERIEVISIE wenst iedereen en hilarische 1 april, opdat we jullie maar goed te pakken hadden. The quest continues..

We dagen je uit jouw eigen theorie hieronder met ons te delen!

Gerelateerde berichten

One Response to Moeder How I Met Your Mother bekend

  1. Lisa Mioch zegt:

    hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.