Credits: ABC / Ron BatzdorffCredits: ABC / Ron Batzdorff

Mixology: pilot

door • 21/02/2014 • RecensiesReactie (1)237

Cast Sarah Bolger, Adam Campbell, Adan Canto, Alexis Carra, Craig Frank, Ginger Gonzaga, Blake Lee, Vanessa Lengies, Andrew Santino, Frankie Shaw en Katie Simses
Genre Komedie
Speelduur 22 minuten
Première 26 februari 2014
Zender ABC (Amerika)

Plot Een avond in een hippe bar in Manhattan, met tien singles die op dezelfde avond op dezelfde plek zijn. Een aantal van hen zijn op zoek naar een nieuwe liefde, anderen proberen hun oude liefdes van zich af te slaan.

Opvallend Het hele seizoen zal op dezelfde avond plaatsvinden, een concept dat we nog niet eerder gezien hebben. Elke aflevering zal er een ander koppel centraal staan. De titel is gebaseerd op de bar Mix, waar het verhaal zich afspeelt.

Waarom wel? De pilot belooft veel goeds. Het is een sitcom zoals een sitcom hoort te zijn: met een goede dosis humor en fijne verhaallijnen, die niet te dramatisch worden. Het blijft op deze manier luchtig en geloofwaardig, en kijkt daarom ook lekker makkelijk weg. Tot nu toe lijken de personages goed in elkaar te zitten en worden ze gespeeld door fijne acteurs. En dat er veel mooie mensen in zitten, is natuurlijk ook niet verkeerd.

Waarom niet? Omdat de serie elke aflevering om twee verschillende personages zal draaien, zijn we bang dat ze hierdoor niet te veel op de hoofdpersonen in kunnen zoomen. Dat kan erg jammer zijn, want hierdoor zouden de verhaallijnen dus altijd vrij oppervlakkig kunnen blijven. Misschien wordt het concept dan ook vrij snel saai. Bovendien ergeren we ons ook een klein beetje aan de voice-over.

Blijven kijken? Ja. Mixology is grappig, niet te zwaar en een goede aanvulling op de huidige series.

Gerelateerde berichten

One Response to Mixology: pilot

  1. Mike Vaandering zegt:

    Persoonlijk vond ik het dan weer niets…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.