Credits: SBS / Reinier BergsmaCredits: SBS / Reinier Bergsma

Meiden van de Herengracht bij Net5

door • 23/06/2015 • NieuwsReactie (1)3475

Net5 verhuist dit najaar naar de Herengracht. De zender zal dan de nieuwe dramaserie Meiden van de Herengracht uitzenden. De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor Kim Pieters, Sarah Chronis en Fockeline Ouwerkerk. 

De nieuwe serie gaat over de vriendschap van drie jonge carrièrevrouwen in Amsterdam. Ze hebben het allemaal gemaakt, maar hun succes komt wel met een prijs. Nico (Pieters) is hoofdredacteur van een tijdschrift en verliest zich in een affaire met een jonge fotograaf, waardoor ze zowel haar huwelijk als reputatie op het spel zet. Hanna (Chronis) is het hoofd van een modelabel, maar haar laatste collectie flopt en het lukt haar ook maar niet om de ware te vinden. Dan is er nog Wendy (Ouwerkerk), de baas van een grote tv-zender, wiens huwelijk nogal stroef verloopt.

Meiden van de Herengracht is de Nederlandse remake van NBC’s Lipstick Jungle, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell (Sex and the City).

Gerelateerde berichten

One Response to Meiden van de Herengracht bij Net5

  1. De storyline van Meiden van de Herengracht klinkt als een erg aantrekkelijke. Erg benieuwd of de serie goed uit de verf komt. Meestal is vallen series welke worden gebaseerd op buitenlandse successen niet helemaal mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.