Credits: ActeursbelangenCredits: Acteursbelangen

Mark van Eeuwen in doktersdrama In Voor- en Tegenspoed

door • 12/02/2014 • NieuwsReacties (0)461

Mark van Eeuwen heeft de afgelopen weken de hoofdrol gespeeld in een proefaflevering van In Voor- en Tegenspoed, een nieuwe doktersserie voor Net5.

Net5 stort zich de laatste tijd volop in nieuwe dramaseries, en dit doktersdrama is er daar één van. Het uitgangspunt van In Voor- en Tegenspoed is volgens SteppingStone een klassieke doktersroman, die verfilmd wordt tot een televisieserie. Met romantische liefdesverhalen tussen artsen en verpleegkundigen in een privé-kliniek.

Van Eeuwen liet aan de Telegraaf weten dat hij er verder nog niet veel over kan zeggen, maar wel hoopt dat de serie definitief doorgaat. “De rol van dokter Rademaker is lekker over-de-top. Ik vind het heel leuk om de dokter uit een doktersroman te mogen spelen. En dan heb ik het natuurlijk niet over zijn contacten met de patiënten.”

Naast Mark van Eeuwen spelen Roos Netjes, Julia Akkermans en Fockeline Ouwerkerk een rol in de serie. Het is echter nog niet zeker of de serie er echt gaat komen, want die beslissing neemt Net5 pas na het zien van de proefaflevering.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.