Credits: Warner BrosCredits: Warner Bros

Kristen Bell ook in Veronica Mars spin-off

door • 13/08/2014 • NieuwsReacties (0)532

De digitale Veronica Mars spin-off krijgt nu echt vorm. Naast Ryan Hansen keren ook Kristen Bell en bijna alle oude castleden terug.

De titel van de spin-off is Play It Again, Dick. Dat slaat natuurlijk op Dick Casablancas, want Ryan Hansen die zowel zichzelf als zijn vertrouwde personage speelt, staat centraal in de nieuwe serie. Zoals eerder gemeld probeert hij zijn carrière nieuw leven in te blazen door een spin-off van Veronica Mars te schrijven.

Een Veronica Mars spin-off is natuurlijk niets zonder Veronica Mars zelf, en dus pakt Kristen Bell haar rol weer op. Ook zij is daarnaast te zien als een gefictionaliseerde versie van haarzelf. Hetzelfde geldt voor Jason Dohring als Logan Echolls.

De cast wordt compleet gemaakt door Enrico Colatoni (Keith Mars), Percy Daggs III (Wallace Fennel), Ken Marino (Vinnie Van Lowe) en Chris Lowell (Piz), die allemaal of zichzelf spelen of in Hansens gedroomde verschijnen als hun oude personages. Nieuwkomers zijn Robert Buckley en Rose McIver, die komen uit maker Rob Thomas’ nieuwe serie iZombie.

De eerste aflevering van Play It Again, Dick wordt in de week van 15 september bij CWSeed verwacht, de online afdeling van The CW. Elke week zal er een aflevering verschijnen, de lengte hiervan varieert tussen de acht en tien minuten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.