Credits: GettyCredits: Getty

Kirsten Dunst en Jesse Plemons in Fargo seizoen twee

door • 11/12/2014 • NieuwsReacties (0)452

Het casten voor het tweede seizoen van Fargo is begonnen. Kirsten Dunst en Jesse Plemons hebben hoofdrollen te pakken in de FX-serie.

Dunst gaat Peggy Blomquist spelen. Haar personage wordt omschreven als een schoonheidsspecialiste uit een klein stadje met grote dromen. Ze probeert erachter te komen wie ze nou echt is en wat ze wil, maar ze heeft het moeilijk met de traditionele verwachtingen van de gemeenschap. Oud Friday Night Lights-acteur Plemons zal te zien zijn als Ed, de man van Peggy. Hij is de assistent van een slager en probeert er voor zijn vrouw te zijn, ook al begrijpt hij haar niet helemaal.

De tweede reeks van Fargo krijgt dus een nieuwe cast, maar ook een nieuw verhaal. De nieuwe afleveringen zijn wel weer gebaseerd op de film Fargo van de gebroerders Coen, maar ook op Miller’s Crossing en The Man Who Wasn’t There. Seizoen twee speelt zich af in 1979 in zowel Sioux Falls als Luverne. De rol val Lou Solverson, die in seizoen één door Keith Carradine werd gespeeld, moet nog opnieuw gecast worden, omdat we hem deze keer op jongere leeftijd zien. Solverson is net terug uit Vietnam en moet een misdaad oplossen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.