Credits: ABC FamilyCredits: ABC Family

Kijkdate #7 Nieuw seizoen, nieuwe vragen

door • 12/06/2013 • FeaturesReactie (1)368

Hoofdredacteuren Kirsten en Steffie kijken allebei net iets te veel tv-series en doen dit soms ook samen, maar dan wel op afstand. Hun verwondering over en bewondering voor de wekelijkse dosis series verwerken ze in de kijkdate, zodat iedereen een beetje mee kan kijken.

Wat blijkt, hoofdredacteur zijn is drukker dan gedacht. Van kijkdates kwam het daarom steeds maar niet. Tijdens het eerste Amsterdam Series Weekend waagden we een poging, maar die werd snel afgebroken, want we moesten filmpjes draaien. Het moest de seizoenspremière van Pretty Little Liars dan maar worden. Wat is er nou beter dan een première vol met antwoorden op alle vragen?

De beloofde antwoorden bleven uit of waren flauw. Wat er in de achterbak zat? Een dood varken. Oh, oké. Tegenvaller, vonden wij. De Queen of Hearts? Een nu dode agent en vermoedelijk Melissa, maar echt bewijs kregen we daar niet voor. Leeft Alison? Het is in ieder geval de bedoeling dat we dat geloven.

Zoals gewoonlijk deelden we weer een hoop gedachten. We begonnen het gesprek meteen met opmerkingen over Fitz en toen Aria over hem dagdroomde, wat we eerst niet door hadden, verscheen er twee keer wtf in ons whatsappgesprek. Hanna’s nieuwe look vonden we maar niets en er viel een Grease-vergelijking. Allisons moeder herkenden we beide niet meer als Allisons moeder, en haar horror film momentje zorgde voor het simpele commentaar: freaky.

Er was wel heel veel muziek te vinden in deze aflevering. Lag dat aan ons? De meiden gingen zoals altijd weer in stijl naar een begrafenis en maken nu meer dan ooit kans op de titel most fashionable funeral. Aan het einde weer een sms’je en een nieuwe detective die het viertal zal gaan volgen. Maar leeft Ali nou? Wat is er met Hanna’s moeder aan de hand? Wie is de blonde vrouw? Aria zei het zelf al. “It feels like we’re at the point where we started.”

Gerelateerde berichten

One Response to Kijkdate #7 Nieuw seizoen, nieuwe vragen

  1. Marloes van Bedaf zegt:

    Ik vond het ook een beetje tegenvallen ja. Behoorlijk saai zelfs. Hopelijk gaan de in de loop van dit seizoen weer terug naar het oude niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.