Credits: -Credits: -

Kijkdate #4 Ongeloofwaardig

door • 20/01/2013 • FeaturesReacties (0)300

Hoofdredacteuren Kirsten en Steffie kijken allebei net iets te veel tv-series en doen dit soms ook samen, maar dan wel op afstand. Hun verwondering over en bewondering voor de wekelijkse dosis series verwerken ze in de kijkdate, zodat iedereen een beetje mee kan kijken.

Deze week schreef de kijkdate zichzelf bijna. Eigenlijk stond het niet op de planning, maar nadat we Pretty Little Liars keken, moesten we wel weer schrijven. We weten dat we daar vorige week ook al over schreven en we willen echt niet in herhaling vallen, maar soms hebben wij gewoon geen keuze.

‘Suuuuuuuure’, was wel de meest kenmerkende reactie van de avond. Inderdaad, we geloofden er allemaal niets van. Zoals altijd gingen de Liars weer eens ’s avonds de school in. Kan iemand ons even uitleggen hoe ze altijd overal naar binnen kunnen? Wij beginnen het wel erg vreemd te vinden. ‘Yeah, weer in ’t donker.’ Inderdaad. Waarom altijd in het donker? Serieus, doe een lichtje aan. Er was nog iemand in de school. Heeft dan iedereen een sleutel? Die rende ook nog eens behendig langs de vier vriendinnen. Nee, zelfs met z’n vieren konden ze de donkere gedaante niet tegenhouden? Oké, natuurlijk.

Andere vreemde momenten: Emily en Paige maakten een nachtelijke boswandeling, terwijl Paige twee seconden daarvoor een paniekaanval had omdat ze zo bang was. Aria wist Meredith in één keer te vinden, nadat die het huis uit was gestormd vanwege een ruzie met Byron. ‘Ik geloof niet dat Mona slimmer is dan Spencer.’ ‘Nee, kan nooit.’ Vervolgens won Mona de quiz-off van bizar slimme Spencer. ‘Deze aflevering is wel heel ongeloofwaardig.’ Ons punt is wel gemaakt, toch?

‘Hij is echt heel eng’, was in ons gesprek te lezen. Het ging natuurlijk over Aria’s vader Byron. De volgende opmerking volgde: ‘Toby ook eng. Lucas eng. Mona eng. Jason eng.’ Ja, iedereen was naast ongeloofwaardig ook nog eng. Toby zag er trouwens zo freaky uit dat ‘ie wat ons betreft zo door kan naar een auditie voor een vampierenserie. Daar zijn wij trouwens niet gek op.

Natuurlijk keken we ook naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Girls. Kersverse Golden Globe winnaar Lena Dunham deed meteen weer wat we van haar gewend zijn. Het duurde maar drie minuten of ze was alweer naakt. Ze is sinds vorig seizoen niet ineens extreem veranderd en dus waren we er nog steeds niet al te blij mee. Sowieso vragen we ons af waarom ze ook altijd nare dingen moet roepen tijdens seksscènes. Alsof het al niet erg genoeg is.

Het viel ons op dat Allison Williams’ Marnie nooit naakt gaat. Terwijl dat toch iets kijkersvriendelijker zou zijn, maar oké. Marnie gebruikte haar al uitgetrokken jurk om zichzelf te bedekken tijdens de seks met een homo. Over ongeloofwaardig gesproken..

(Welke series vonden jullie ongeloofwaardige momenten hebben? @SERIEVISIE)

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.