Credits: Vivian Zink / ABCCredits: Vivian Zink / ABC

Kijkdate #2 Alle mannen zijn verdacht

door • 12/01/2013 • FeaturesReacties (0)351

Hoofdredacteuren Kirsten en Steffie kijken allebei net iets te veel tv-series en doen dit soms ook samen, maar dan wel op afstand. Hun verwondering over en bewondering voor de wekelijkse dosis series verwerken ze in de kijkdate, zodat iedereen een beetje mee kan kijken.

Het was een ingewikkeld weekje. Revenge en Pretty Little Liars keerden na een winterbreak terug en het tweede seizoen van The Lying Game ging in première. Betere kijkdates hadden we ons niet kunnen wensen, maar lastigere ook niet. Wat een intriges. Elke serie had wel een gek samenwerkingsverbond. Emily besloot Victoria te helpen. Mona kwam terug en lijkt iets te maken te hebben met de vreemde nieuwe concierge en voor wie er aan twijfelde, Sutton en Rebecca werken zeker samen.

De mannen waren helemaal niet te vertrouwen. Revenge heeft twee criminele broers, die hun ware aard steeds meer laten zien. Ze verstopten drugs in de Stowaway en toen Declan er achter kwam, lieten ze hem er voor opdraaien. Natuurlijk liet grote lieve broer Jack dat niet zomaar gebeuren. Emily was weer up to her old games. Ze loog, manipuleerde en werkte zelfs samen met ijskoningin Victoria. Gelukkig was daar Nolan met de term fake up voor de nodige lach. Dat deed ons trouwens denken aan zijn eerder Fomanda.

‘Gekke reactie!’ en ‘Hij reageerde raar!’ riepen we vlak na elkaar tijdens het gesprek tussen Aria en haar vader Byron in Pretty Little Liars. Verdacht vonden we hem maar. Net als Toby, van wie we weten dat hij bij het A-team hoort. Stiekem hopen we dat hij alleen maar doet alsof, maar ’s avonds laat rond rijden in een zwarte hoodie helpt niet echt. Lucas blijft zich vreemd gedragen. Iets met ’s avonds laat skateboarden en daarna mank lopen door een of andere wond. Hij was niet de enige geblesseerde. Mona speelde weer eens zustertje en verzorgde Jason’s wond. Heeft Aria hem tijdens Halloween geraakt met de schroevendraaier?

Van The Lying Game begrepen we helemaal niets meer. Niet doorvertellen, maar zelfs wij hadden van te voren een recap nodig. Willen series niet zomaar negen maanden lang wegblijven? Vorig jaar eindigde de dramaserie verwarrend en ook deze week werd het ons allemaal niet duidelijker. Alec leek behoorlijk schuldig en zit nu vast. Terecht, vinden wij, de engerd. Hij claimt uiteraard dat hij niks heeft gedaan en iemand lijkt in zijn onschuld te geloven. Ondertussen deed hij wel freaky vanachter het kogelwerende glas. Ted was ook al schijnheilig, maar bleek nu nog meer achter te houden. Oh en wie is Jordan? Ja, de zoon van Rebecca, maar die is ook niet te vertrouwen. Dus, wie is hij en wat komt hij doen?

Tijdens het kijken naar The Lying Game ontdekten wij zelf ook nog iets en trots dat we waren. De Tweets die in beeld kwamen, leidden ons naar een geheime videoboodschap. We zullen jullie het speurwerk besparen. Ga snel naar www.denoflies.com

(Hebben jullie meer antwoorden? Vertel het ons @kiekiek en @steffievanrhee)

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.