Credits: AVROCredits: AVRO

Katja Schuurman en Thijs Römer samen in serie

door • 02/03/2013 • NieuwsReacties (0)529

Acteursechtpaar Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer zijn binnenkort waarschijnlijk samen te zien in een nieuwe serie op RTL 4.

Thijs kan er nog niet veel over zeggen, maar liet bij Life4You toch iets los: “Er is nu sprake van een nieuwe, grote serie, ook voor RTL 4. Daar kan ik nog niet zo veel over zeggen, maar wat ik wel kan zeggen is dat, als het doorgaat, Katja en ik ook weer samen spelen. Daar verheug ik me heel erg op.”

Katja is op dit moment te zien in Divorce, waarin ze in het tweede seizoen mogelijk een vaste rol krijgt. Thijs is één van de hoofdrolspelers in Moordvrouw, al was hij in het tweede seizoen grotendeels afwezig. Hij zegt blij te zijn met het derde seizoen en dat hij er dan wel alle tien de afleveringen bij zal zijn.

RTL 4 investeert de laatste tijd veel in drama en programmadirecteur Erland Galjaard laat aan Zappen.blog.nl weten dat ze daar voorlopig mee door gaan. “Ik geloof dat drama een heel belangrijk onderdeel wordt van de toekomst van Nederlandse televisie. We hebben er veel in gevarieerd en zullen dat blijven doen.”

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.