Credits: Colleen Hayes/NBCCredits: Colleen Hayes/NBC

Jason Ritter blijft in Parenthood

door • 27/12/2012 • NieuwsReacties (0)311

De laatste aflevering voor de winterbreak van Parenthood was voor de fans even schrikken. Vooral voor degenen die Sarah (Lauren Graham) en Mark (Jason Ritter) graag samen zien. Het leek het einde van Mark Cyr, maar Parenthood producer en regisseur Jason Katims laat weten dat Mark nog voor de seizoensfinale terugkeert.

In de afgelopen aflevering zagen we hoe Mark zijn verloving met Sarah verbrak omdat zij haar baas Hank (Ray Ramona) te veel aandacht gaf. Mark was het eindeloze wachten op Sarah zat. Vervolgens bevestigde Sarah dat Mark gelijk had over haar en Hank. In een dronken bui belandde ze met hem in bed. Sarah trok weer bij haar ouders in en dat was het dan.

Maar niets blijkt minder waar te zijn. Het lijkt erop dat Mark en Sarah wederom een comeback maken. Volgens Jason Katims diende de breuk om de spanning en de druk die er rond kerst is bloot te leggen. Ondanks Sarah’s gevoelens voor Hank betekent dit niet het einde van haar relatie met Mark, zegt Katims tegen TVLine. Hij bevestigt dat Jason Ritter nog voor de seizoensfinale terug is als onze favoriete Engelse leraar Mark Cyr.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.