Credits: CBSCredits: CBS

In scène gezet #6 New York City blackout, Robin en Ted in de regen en magische intimiteit

door • 11/05/2013 • FeaturesReacties (0)322

Onze redactieleden besteden belachelijk veel uren aan het kijken naar series. Dat gaat soms ten koste van andere zaken zoals de plantjes water geven, een sociaal leven of werk. Maar het levert week na week weer geweldige hoogtepunten op. En waarom zouden we die voor onszelf houden? Iedere zaterdag presenteren drie van onze redacteuren hun favoriete scène van de afgelopen week.

Steffie: De lichten in New York City gaan uit in Revenge
Revenge
werkte deze week toe naar een volgens ABC nail-biting, gut-wrenching en heart-stopping seizoensfinale. Met de blackout in New York City nemen ze daar alvast een voorschot op. Carrion werkt en dus geeft zelfs het vrijheidsbeeld geen licht. De dramaserie loopt misschien een beetje uit de hand, maar lekker soap-opera is het wel.

Judith: Robin en Ted in de regen in How I Met Your Mother
In het eerste seizoen probeerde Ted Robin te veroveren door een regenbui te veroorzaken, wat hem nog lukte ook. De rollen van universe guy en skeptic girl draaien om nu Robin, door tekens van het universum, ervan overtuigd is dat ze niet moet trouwen en Ted haar van dat idee af wil helpen. Dan gaat het regenen.

Marijn: Magische intimiteit tussen Sheldon en Amy in The Big Bang Theory
Amy wil weten of er ooit een grotere vorm van intimiteit zal komen tussen haar en Sheldon. Sheldon geeft vervolgens op een aandoenlijke manier aan dat dit al heel intiem is voor hem. Echter beleven hun Dungeons & Dragons-karakters vervolgens wel een stomende avond vol passie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.