Credits: CBSCredits: CBS

In scène gezet #4 Tessa en Dalia op de vuist, Marshalls Italiaanse zinnetje en de stoelendans

door • 19/04/2013 • FeaturesReacties (0)256

Onze redactieleden besteden belachelijk veel uren aan het kijken naar series. Dat gaat soms ten koste van andere zaken zoals de plantjes water geven, een sociaal leven of werk. Maar het levert week na week weer geweldige hoogtepunten op. En waarom zouden we die voor onszelf houden? Iedere zaterdag presenteren drie van onze redacteuren hun favoriete scène van de afgelopen week.

Marijn: Tessa en Dalia gaan op de vuist in Suburgatory
De spanning tussen Dalia en Tessa in Suburgatory is al weken om te snijden. Deze week was Tessa er klaar mee en ging ze het gevecht aan met Dalia. Maar het blijft Suburgatory, dus het gevecht is volstrekt absurd.

Thijs: Marshall praat Italiaans in How I Met Your Mother
Als Lily een baan in Rome aangeboden krijgt ziet Marshall zichzelf al zitten op Romeinse terrasjes. Helaas is zijn vocabulaire in het Italiaans beperkt tot één zinnetje. Toch weet hij een bevlogen speech te houden. Lawyered.

 Julien: de stoelendans in Game of Thrones
In King’s Landing staat alles op scherp als het om machtsverhoudingen gaat. Slim- en sluwheid zijn daarbij van levensbelang. Lord Tywin kijkt als King’s Hand toe hoe de onderlinge zitverhoudingen zijn tussen Littlefinger, Varys, Pycelle, Cersei en Tyrion. Dit is misschien wel de beste scène uit heel Game of Thrones.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.