Credits: AMCCredits: AMC

In scène gezet #3 Juliet ontmaskert Shawn, Big Lou’s afscheid en Dons ongelukje

door • 12/04/2013 • FeaturesReacties (0)309

Onze redactieleden besteden belachelijk veel uren aan het kijken naar series. Dat gaat soms ten koste van andere zaken zoals de plantjes water geven, een sociaal leven of werk. Maar het levert week na week weer geweldige hoogtepunten op. En waarom zouden we die voor onszelf houden? Iedere zaterdag presenteren drie van onze redacteuren hun favoriete scène van de afgelopen week.

Thijs: Juliet ontmaskert Shawn in Psych
Het is een wonder dat het tot het zevende seizoen van Psych heeft geduurd: Shawns bedrog is ontdekt. Eindelijk komt Juliet erachter dat hij geen paranormale gave heeft, maar gewoon een uitstekend observerend vermogen. Het levert hem terecht een glas champagne in zijn gezicht op.

Judith: Big Lou’s afscheid in Cougar Town
Traditiegetrouw neemt Jules ook dit seizoen afscheid van haar lievelingsglas. We hebben de begrafenis van Big Joe en Big Carl al gezien en in deze seizoensfinale kwam Big Lou tragisch aan zijn einde. Gelukkig kreeg Jules al snel vervanging en kan ze nu verder met het nog grotere wijnglas Big Tippi.

Rik: Don Draper houdt het niet droog in Mad Men
Wanneer Roger tijdens de begrafenis van zijn moeder een nogal onplezierige begrafenisrede te verwerken krijgt, wordt het niet alleen hem maar ook voor Don allemaal even te veel. Zijn actie zal later door Roger worden beschreven met de volgende legendarische quote: “Well, he just said what everybody was thinking.”

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.