Credits: HBOCredits: HBO

In scène gezet #2 Tyrion op zijn plek gezet, Stella-zusjes coveren en geheime wapens

door • 06/04/2013 • FeaturesReacties (0)236

Onze redactieleden besteden belachelijk veel uren aan het kijken naar series. Dat gaat soms ten koste van andere zaken zoals de plantjes water geven, een sociaal leven of werk. Maar het levert week na week weer geweldige hoogtepunten op. En waarom zouden we die voor onszelf houden? Iedere zaterdag presenteren drie van onze redacteuren hun favoriete scène van de afgelopen week.

Yves: Tywin zet Tyrion op zijn plek in Game of Thrones
Het nieuwe seizoen van Game of Thrones begint meteen goed. Bijgekomen van de wonden die hij opliep in het gevecht om King’s Landing, bezoekt Tyrion zijn vader om op te eisen wat hem toebehoort: de troon van Casterly Rock. Maar het gesprek gaat niet zoals gepland, en de welbespraakte Tyrion staat eindelijk met zijn mond vol tanden.

Marloes: Maddie en Daphne’s Ho Hey in Nashville
Lennon en Maisy Stella zijn al lang geen onbekenden meer, hun covers op Youtube gaan heel het internet over. Als Connie Brittons dochters in de serie Nashville krijgen ze soms ook de kans om zichzelf te laten horen en deze week deden ze dat met een fantastische cover van The Lumineers’ Ho Hey.

Julien: De geheime wapens voor Tenure in The Big Bang Theory
Door de dood van een professor maakt Sheldon, Leonard of Raj plots kans op Tenure. Alle drie willen ze indruk maken op de besluitingscommissie, maar nog liever willen ze elkaars concurrentie uitsluiten. Sheldon gebruikt trashtalk, Leonard kiest voor de borsten van Penny en Raj gooit zijn Indiase achtergrond in de strijd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.