Credits: Vivian Zink / ABCCredits: Vivian Zink / ABC

In scène gezet #1 Eli neemt wraak, Teds speech en Ana als Diva

door • 30/03/2013 • FeaturesReacties (0)427

Onze redactieleden besteden belachelijk veel uren aan het kijken naar series. Dat gaat soms ten koste van andere zaken zoals de plantjes water geven, een sociaal leven of werk. Maar het levert week na week weer geweldige hoogtepunten op. En waarom zouden we die voor onszelf houden? Iedere zaterdag presenteren drie van onze redacteuren hun favoriete scène van de afgelopen week.

Steffie: What goes around comes around voor Eli in Revenge
Eindelijk had Revenge weer een echt wraakmomentje. Alleen was het niet van Emily. Natuurlijk wist ik wel dat Eli een verborgen agenda had, maar zelfs complotkoninginnen Victoria en Emily zagen deze onthulling niet aankomen. Die arme Emily, zelfs haar fo bro is niet te vertrouwen.

Thijs: Teds fantastische speech in How I Met Your Mother
Deze aflevering speelde zich compleet af in Teds hoofd. In zijn fantasie rent hij 45 dagen voor hij de moeder van zijn kinderen ontmoet naar haar voordeur. Als hij daar aanbelt geeft hij de meest hartverwarmende speech uit zijn leven. In zijn gedachten dan.

Kirsten: Ana hangt de diva uit in Smash
Derek wilde een ster casten voor de rol van Diva in Hit List, maar dat liet Ana niet gebeuren. Ze is wanhopig op zoek naar een rol om mee door te breken en besluit alles te riskeren met een geïmproviseerde auditie. Dat blijkt een succes. Een bijzonder moment, maar stiekem maakt ze op mij niet zoveel indruk. Ik moest haar naam zelfs googlen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.