Credits: SBSCredits: SBS

Hoofdrol voor Jennifer Hoffman in Sophie’s Web

door • 07/10/2013 • NieuwsReacties (0)388

Jennifer Hoffman heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe Net5-serie Sophie’s Web. Vanaf 18 november is Hoffman te zien als het titelpersonage.

In Sophie’s Web wordt de lieve, aantrekkelijke girl next door Sophie verlaten door haar vriend, die er vandoor gaat met haar beste vriendin. Sophie voelt zich eenzaam en wil graag een nieuwe relatie. Maar ze heeft het al druk zat en dus besluit ze om te gaan internetdaten.

De nieuwe dramaserie is opgenomen met webcams en telefoons, dus het draaien ging er heel anders aan toe. “De opnames waren heel anders dan ik gewend was. Ik was nooit met de andere acteurs in dezelfde ruimte en er was ook geen cameraploeg om me heen. Alles werd via live chatsessies met de webcam opgenomen. Dat maakte het af en toe lastig, maar ook zo fijn dat wij als acteurs vrij waren om te spelen, we hoefden geen rekening te houden met bijvoorbeeld cameraposities”, vertelt de hoofdrolspeelster.

Naast Hoffman zijn ook acteurs Daniel Boissevain, Manuel Broekman, Miryanna van Reeden, Dennis Overeem en Johnny Kraaykamp Jr te zien in de nieuwe Net5-serie.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.